2010. január 15., péntek

Perverz keménység: Utazzunk Edarem-el

Az internetes önjelölt videósztár már rács mögött van, nincs mitől félni. Azt viszont nagyon bírom amikor X mennyiségű csatornán, amire az ember havonta költ, hogy kábel TV-je legyen és lásson is valamit ne csak azt ahogy a celebek világproblémát csinálnak olyan dolgokból, ami másnak mindennapos, na szóval ezeken a "rangosabb" csatornákon gyakoriak a bűnözőkkel kapcsolatos műsorok. A legtöbbször olyanok beszélnek, akik személyesen ismerték a sorozatgyilkost, pedofilt vagy maffiózót és általában minden kedves dolgot elmondanak róla, meg hogy sose gondolták volna, hogy ilyeneket tesz. Aztán jön általában a főnyomozóval készített interjú, aki arról beszél milyen kurva különleges érzés egy ilyen embert elkapni és a közelében lenni, érezni, hogy ő más, mint a többi bűnöző etc.. Na akkor ezt nézzük meg kicsit jobban. Méghozzá egy olyan alannyal, akit se alap csatornán se fizetősön nem láthatunk majd valószínűleg (pedig mi kemény lenne ; D). Bizony jöjjön elő a kalapból újra Edarem. Egy kis nosztalgia kép róla egy fotózásról:

Na lényeg a lényeg, ha mindenki arról beszél egy műsorban, hogy "jaj pedig semmi szokatlan nem volt a viselkedésében, teljesen átlagos polgár volt, mint bárki más", akkor én is így teszek és megmutatom Edarem egy teljesen átlagos napját. De mivel ez nem egy szarosch dokumentumfilm, ezért kezdjük a végével, tehát ahogy hazaér:

Na ugye, hogy átlagos? Hisz amint hazajött kiengedte a kutyákat a kertbe. Ha az ember kertes házban lakik és van kerítése is, akkor köteles a kutyákat bezárni a házba, hisz annak ott a helye. Nehogy már futkározzon vagy befeküdjön az ólba..Minek!? Bent nyugodt szívvel összenyalhat-szarhat-hugyozhat-foshat mindent, ahogy arra a természet teremtette a jószágot. Személy szerint a legkeményebb megoldásnak egy spájz méretű lámpa nélküli lyukat javasolnék, ott azért mégis jobb egy négylábúnak ezt tudja minden tiszta szívű gazdi. Na ok hazajött a joo ember, de honnan? Semmi extra csak ebédelni volt a Mekiben, mint bármelyik átlag nyugdíjas. Nem hiszed el? Megmutatom:

Kezdek hinni a dokumentumfilmeknek a különböző csatornákon. Ez egy átlag hétköznapi kép. Edarem nyugdijas, elmegy enni a mekibe és ugye az öregek unatkoznak, ezért szívesen beszélgetnek az utcán bárkivel vagy ismerkednek forgalmas helyeken. Nem csoda, hogy a teljesen átlagos proli Edarem ismerkedni kezdett a képen látható háborús veteránnal, a közös témák megszámlálhatatlanok. Majd az uzsi után hazafele vette az irányt:

Persze útközben itt is megállt ismerkedni. A kertváros erre nagyszerű hely, még fiatal lányokba is belefuthat az ember. De Edarem ebben is átlagos, csúnya dolog a rendőrségtől a "SEXUAL OFFENDER" megbélyegzés, hisz csak távolról szóba elegyedett a lányokkal, mint bármelyik jó szomszéd::
(katt a nagyobb képért!)

Ezek után, ha bárki kételkedik egy dokumentumfilmben szereplő gyilkos/perverz/maffiózó szomszédainak szavahihetőségéről, akkor az csakis egy okoskodó kis szkeptikus takony lehet! Láthattátok, hogy az ilyen embereket csak feleslegesen bélyegzik meg. Higyjetek a csatornákban, hisz azért fizetünk elő értük, hogy az igazságot lássuk...és meg is kapjuk!

1 megjegyzés:

  1. hát ez nem semmi..
    http://www.youtube.com/watch?v=x8ckfho3e4o

    VálaszTörlés