2010. január 13., szerda

EXKLUZÍV KEMÉNYSÉG:Az igazság Edarem-ről

Pár napja volt egy post nagypapiról, amint épp a Pretty woman-t énekli. Bevallom már akkor gyanús volt kicsit az ipse, volt valami furcsa benne (és nem, nem csak a külseje miatt). De bebizonyosodott a gyanúm róla, ám előtte íme még egy sokat sejtető videó.
0:40től érdemes figyelni:


Bizony-bizony, elmondása szerint a kiskutyának nem volt anyja, ezért ő most ő szopiztatja... Nincs valami rendjén Edarem-el az hót ziher. De ki is ő valójában? Íme:

Perverz cukrosbácsi...ennek fényében kicsit másként hat, sőt érthető a nagy belelélés a Pretty woman éneklése közben. Gondolom ez ilyen személyi himnusz volt nála, hogy miközben magatehetetlen nők előtt kente be a szottyadt testit libazsírral, ezt hetyke mosollyal az arcán énekelte. Aztán Carolina állam rendőrei csunyán a körmére üthettek és ő átgazolt Floridába. Nos ott se járt több sikerrel, hiába a névváltoztatás:

Hoppá mi? Telhetetlen ezaz Edward fiu, legalábbis az volt eddig, jelenleg börtönben van. Szóval jelenleg ő a börtön "pretty woman"-je! Ennyit a vicces videókról. Ami viszont még ennél is profánabb az az, hogy a Vianney nevet is használta... St. John Vianney nem más, mint a magyar nyelvben Szent János (remélem őt nem kell bemutatni senkinek). De nézzük már meg kicsit, hogy is nézett ki Szent János:

De van ettől durvább is:

Szentségtörés lenne megkérdeznem: Hiszel a reinkarnációban? (Pláne Szent János-éban);-D

3 megjegyzés:

  1. :O:O:O:O:O

    én mondtam hogy félelmetes...

    VálaszTörlés
  2. Soha nem gondoltam volna,hogy ez egy ilyen nyomorult, és szemét ember...Köszönöm a cikket...Soha többé Edaremet.

    VálaszTörlés
  3. szerintem meg anyádat szopiztatja közben.

    VálaszTörlés