2009. november 15., vasárnap

Keménység fail

Na igen. Jöjjön a leggyakoribb hiba, amikor valaki keménynek érzi magát és meg nem szűnő késztetést érez arra, hogy ezt bizonyítsa. Mindenféle egyéni megjegyzés nélkül ismertetnék két esetet. Az első férfinak látszó személy webcamját bekapcsolta, hogy egy lánynak megmutassa mennyire "kemény" íme:

Mellékesen megjegyezném a srácot az eset után elverte az anyja, azért amit tett és a szemlélődő lány mindezt látta a kamerán keresztül, mivel a "férfi" el volt foglalva a sírással így elfelejtette azt kikapcsolni.
Na és most jöjjön egy mondhatni keménységi megafail történet. Zoli keménykedni akart vezetés közben ami látszólag sikerült is neki, tehát ebben a videóban nem történik semmi érdemleges de a sztori miatt fontos:

Na Zolika addig műkeménykedett míg egyszer autóstól ment fel cseresznyét szedni egy fára, ezért a rendőrök meg is fosztották jogosítványától. Ő viszont hajthatatlan volt keménysége hiánya miatt, ezért amerikába utazott, hogy személyazonosságát megújítva ismét vezethessen. Ezt a keménységi próbálkozást már a forgalmi óráknál beszopkodta:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése