2009. november 30., hétfő

Főnöki keménység

Ismét eljött a tanácsadás ideje. KEMÉNY időket élünk és ez KEMÉNY helyzeteket teremt a munkahelyeken is. Rajtad áll, hogy a többiek szemében milyen "főnök-képet" alakítanak ki rólad. Természetesen ez csak az érem egyik oldala, a másik az alkalmazottak sunyisága. Na ez az amit el kell kerülni. Ha elkezdenek összebeszélni a hátad mögött, egy idő után a másik munkatárs jelenlétében többet engednek meg maguknak, mint egyébként. Ezt nem hagyhatod!! Légy kemény! Tanuld meg kezelni az ilyen szituációkat... hogy? Rombold porig az önbecsülését, amint kekeckedik veled! Mondott egy a munkahely szempontjából joo ötletet, de a megjegyzése végén elejtett egy ironikus megjegyzést rád? AKKOR KÜLDD LE A GECIBE!!

Na ha ez megvan, akkor garantált, hogy a keménységi indexünket sziklaszilárdan megalapoztuk férfikollégáink szemében és az ajtónk előtt állva tuti, hogy legalább kétszer megköszörülik a torkukat mielőtt belépnek és többször is átgondolják, mit és hogyan fognak nekünk tálalni. De ez is csak olyan folyamat, mint a borotválkozás. Már azt hitted ennyi kézmozdulat után tuti nem találsz szőrszálat és mégis... Méghozzá a nyakadon, olyan helyen ahova nem szaladhatsz borotvával, mert ha megteszed ott újra és újra ki fog nőni és nem csak egy szőrszál hanem több is, aminek az vége, hogy a nyakad úgy fog kinézni, mint Chewbacca segglyuka egy welness-hétvége után. Igen, most a női alkalmazottakról van szó, ők teljesen más bánásmódot igényelnek, ha kemény akarsz lenni: Fogod szépen joo főnök módjára a szemöldökcsipeszt és azzal húzod ki a szőrszálat. De hogy néz ki ez egy női alkalmazott esetében? Így:

Na minden dolgunk keménységben ment végbe, ahogy azt a jobbak mondják és egyedül maradtunk a Chivas illatú irodánkban ideje hazamenni...na ha most azt gondoltad ez így van rendjén akkor egy BALFASZ vagy és annyi keménység szorult beléd, mint egy saját maga alá szaró 2 napos tacskó kiskutyába. NEM nem mész haza. Még meg kell szentelned az irodádat valami nagyon egyedivel. Érezza a szobád, hogy te vagy a keménység forrása és cég igazi stricije:

Azért több, mint kemény volt ismét tőlem, hogy okítani próbállak titeket kis magzabáló instant recskázók!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése