2009. november 30., hétfő

Hivatalos: (nem) Távozik a kemény-vagyok.blogspot.com

KurvaKEMÉNY nap ez, az egyik oldal majdnem megszűnik, de csak majdnem, viszont ez elég is egy egykor jónevű blognak -ami ma már a béka ánusza alatt is csak reflektor lámpával látható- arra, hogy ráharapjon és a hasonlóan elbaszottul rosszindulatú pillecukor keménységű olvasóinak arról írjon, hogy mért szűnik meg a szóban forgó oldal és ezzel ellentétben ők mért ilyen pengék. Na igen. Azt hitték a kis klaviatúrakungfusok, hogy ők aztán sukárabbak mindenkinél.
Csak, hogy homok került a gépezetbe és kikerült a szaroSubba szerkesztőségének egy belső videója, amin épp egy delikvens megnyitja a nézettségi adatokat a puruttyáról, majd ezután összehasonlítja a saját oldalukkal:


De itt nincs vége fos-zuhatagnak, mert a többi szerkesztő időközben egymást hibáztatja a többi blog fikázásáról megjelent post kapcsán (miközben a kommentelnek és másokat hordanak le).

Ez kurva kemény volt és igen megszűnök, mert az értelmező kéziszótárt ha kinyitod és keresed a kemény szót a helyén már csak ezt találod: www.kemeny-vagyok.blogspot.com
Egy számomra nagyon kedves kommentelő mottójával szeretnék elbúcsúzni: OSZT SZOPOL E?

4 megjegyzés:

  1. már rájöttem, hogy ki hiányzik az oldalad legtetején lévő nehézfiúkból, hát Dolf Lundgren, de így is elég komoly és kemény!

    VálaszTörlés
  2. nagyon kemény dolog egy hete nem posztolni:P:P:P

    VálaszTörlés
  3. hát nem lehet mindig kemény az ember

    VálaszTörlés
  4. De Dani lehet, sőt kell is! Látszik, hogy még keveset olvastál itt:)

    VálaszTörlés