2009. november 24., kedd

Kemény történet és kérés + Zolika megérkezik

Most pedig kis keményítő hiányos olvasók egy rövidke bemutató következik egy igazán KEMÉNY emberről. Ez a bácsi a Michael Gordon Peterson nevet kapta miután a joo édes anyja kitolta azon a csodálatos vagináján 1952-ben. Na de nem én írtam az életrajzát és az adatokat is leszarom, szóval bevezetőnek ennyi. Ez a hapsi többször is megmutatta, hogy van vér a pucájában és a külvilág bizony bekaphatja. Miután ugyanis elkapták a fa(sz)kabátok egy rablás alkalmával (ahol összesen 26 fontot rabolt) börtönbe került. Eredetileg 7 évre... De a férfi aki csak híres akart lenni, nem hagyta ezt annyiban és tetézte a csudaságot. Charles Bronson néven vált ismertté és a mai napig az angolok csak így emlegetik "most violent prisoner in Britain". Miért? Hát mert Charles fiu pont beleszart abba, hogy hány évet ül a börtönbe. Agresszivitása nem hagyott alább a sitten sem és ugy csapkodta az őrök fejét, mint kanos fiu a fitymáját egy magányos valentin napon. Könyökkel, térddel, ököllel, gumibottal, ami létezik azzal Mr. Bronson végigzongorázta a börtöni rend fartúró őreinek az arcát, miközben sasszézott a diliházak és a börtönök között. Ugye milyen furcsa ilyet olvasni? Te vagy ennyire kemény? Töltenéd az életed oroszlán részét oroszlánként a törvény követőinek püfölésével? Ááá ki se nyisd a szádat basszalak, tudom a választ...hisz ezért olvasod a blogot;-D Aki viszont majdnem olyan kemény, mint Bronson, az Nicolas Winding Refn, aki filmet csinált a jooemberről.
0:35-től



A magyar felirat olyan kemény, hogy még nem lehet megtalálni, ezért aki hamarabb találja meg nálam és belinkeli nekem azt kitüntetem:)
Tegnap sajnos semmilyen videó vagy kép anyagom nem volt Zolikáról úgy eltűnt. Emlékeztek? Volt egy kisebb balesete mexikó felé és hát...igen. Na de ennyi szopógépen töltött hónap után történt vmi joo is Zolikával! A lakókocsit megjavítatta és összeszeszedett némi pénzt egy kisebb autóra, hogy becélozza Mehíkót. SIKERÜLT!!! A dombokhoz érvén már látható volt a TV-s vereségéből ismert exbunyós és már vártak rá, ő pedig büszkén vonult...

...volna ha nem lenne egy világbarma, aki nagy valószínáséggel az apja faszán nevelkedett.
Búcsú helyett: OLVASS MURUGYÁT!!!--> http://murugya.blog.hu/
Ez azért több, mint kemény volt tőlem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése