2009. november 30., hétfő

Hivatalos: (nem) Távozik a kemény-vagyok.blogspot.com

KurvaKEMÉNY nap ez, az egyik oldal majdnem megszűnik, de csak majdnem, viszont ez elég is egy egykor jónevű blognak -ami ma már a béka ánusza alatt is csak reflektor lámpával látható- arra, hogy ráharapjon és a hasonlóan elbaszottul rosszindulatú pillecukor keménységű olvasóinak arról írjon, hogy mért szűnik meg a szóban forgó oldal és ezzel ellentétben ők mért ilyen pengék. Na igen. Azt hitték a kis klaviatúrakungfusok, hogy ők aztán sukárabbak mindenkinél.
Csak, hogy homok került a gépezetbe és kikerült a szaroSubba szerkesztőségének egy belső videója, amin épp egy delikvens megnyitja a nézettségi adatokat a puruttyáról, majd ezután összehasonlítja a saját oldalukkal:


De itt nincs vége fos-zuhatagnak, mert a többi szerkesztő időközben egymást hibáztatja a többi blog fikázásáról megjelent post kapcsán (miközben a kommentelnek és másokat hordanak le).

Ez kurva kemény volt és igen megszűnök, mert az értelmező kéziszótárt ha kinyitod és keresed a kemény szót a helyén már csak ezt találod: www.kemeny-vagyok.blogspot.com
Egy számomra nagyon kedves kommentelő mottójával szeretnék elbúcsúzni: OSZT SZOPOL E?

Főnöki keménység

Ismét eljött a tanácsadás ideje. KEMÉNY időket élünk és ez KEMÉNY helyzeteket teremt a munkahelyeken is. Rajtad áll, hogy a többiek szemében milyen "főnök-képet" alakítanak ki rólad. Természetesen ez csak az érem egyik oldala, a másik az alkalmazottak sunyisága. Na ez az amit el kell kerülni. Ha elkezdenek összebeszélni a hátad mögött, egy idő után a másik munkatárs jelenlétében többet engednek meg maguknak, mint egyébként. Ezt nem hagyhatod!! Légy kemény! Tanuld meg kezelni az ilyen szituációkat... hogy? Rombold porig az önbecsülését, amint kekeckedik veled! Mondott egy a munkahely szempontjából joo ötletet, de a megjegyzése végén elejtett egy ironikus megjegyzést rád? AKKOR KÜLDD LE A GECIBE!!

Na ha ez megvan, akkor garantált, hogy a keménységi indexünket sziklaszilárdan megalapoztuk férfikollégáink szemében és az ajtónk előtt állva tuti, hogy legalább kétszer megköszörülik a torkukat mielőtt belépnek és többször is átgondolják, mit és hogyan fognak nekünk tálalni. De ez is csak olyan folyamat, mint a borotválkozás. Már azt hitted ennyi kézmozdulat után tuti nem találsz szőrszálat és mégis... Méghozzá a nyakadon, olyan helyen ahova nem szaladhatsz borotvával, mert ha megteszed ott újra és újra ki fog nőni és nem csak egy szőrszál hanem több is, aminek az vége, hogy a nyakad úgy fog kinézni, mint Chewbacca segglyuka egy welness-hétvége után. Igen, most a női alkalmazottakról van szó, ők teljesen más bánásmódot igényelnek, ha kemény akarsz lenni: Fogod szépen joo főnök módjára a szemöldökcsipeszt és azzal húzod ki a szőrszálat. De hogy néz ki ez egy női alkalmazott esetében? Így:

Na minden dolgunk keménységben ment végbe, ahogy azt a jobbak mondják és egyedül maradtunk a Chivas illatú irodánkban ideje hazamenni...na ha most azt gondoltad ez így van rendjén akkor egy BALFASZ vagy és annyi keménység szorult beléd, mint egy saját maga alá szaró 2 napos tacskó kiskutyába. NEM nem mész haza. Még meg kell szentelned az irodádat valami nagyon egyedivel. Érezza a szobád, hogy te vagy a keménység forrása és cég igazi stricije:

Azért több, mint kemény volt ismét tőlem, hogy okítani próbállak titeket kis magzabáló instant recskázók!

2009. november 29., vasárnap

Zolika barátai reklamálnak

Mint azt tudjátok van egy hazánkból kivonult balfaszjóska, akinek a szánalmas életét néha-néha nyomon követem, hogy megmutassam nektek az anti-kemények alapvető hibáit. Igen bazdmeg most büszke lehetsz magadra, hogy miközben az előző mondatot olvastad (vagy a címet) leesett kiről van szó. Na Zolika a joo Isten tudja hogy, de barátokat szerzett mexikóban és csúnya dolgokat mondott rólam. A kedves barátai (akikben az a közös, hogy túlélték az édesanyjuk abortuszát) Zolika szavai hallatán küldtek nekem egy videót, hogy bebizonyítsák félnem kellene tőlük! Illetve megkértek arra is, hogy ha merek, akkor adjak címet a videójuknak. Tessék!Keménység FAIL!

szólj hozzá: Am i tough? Oh yeah:-)

2009. november 25., szerda

Az elnöki vita legkeményebb témája

A TV-ben ezt a részt hála a pipacsszopó vágóknak nem láthattátok. Wonder why?

2009. november 24., kedd

Kemény történet és kérés + Zolika megérkezik

Most pedig kis keményítő hiányos olvasók egy rövidke bemutató következik egy igazán KEMÉNY emberről. Ez a bácsi a Michael Gordon Peterson nevet kapta miután a joo édes anyja kitolta azon a csodálatos vagináján 1952-ben. Na de nem én írtam az életrajzát és az adatokat is leszarom, szóval bevezetőnek ennyi. Ez a hapsi többször is megmutatta, hogy van vér a pucájában és a külvilág bizony bekaphatja. Miután ugyanis elkapták a fa(sz)kabátok egy rablás alkalmával (ahol összesen 26 fontot rabolt) börtönbe került. Eredetileg 7 évre... De a férfi aki csak híres akart lenni, nem hagyta ezt annyiban és tetézte a csudaságot. Charles Bronson néven vált ismertté és a mai napig az angolok csak így emlegetik "most violent prisoner in Britain". Miért? Hát mert Charles fiu pont beleszart abba, hogy hány évet ül a börtönbe. Agresszivitása nem hagyott alább a sitten sem és ugy csapkodta az őrök fejét, mint kanos fiu a fitymáját egy magányos valentin napon. Könyökkel, térddel, ököllel, gumibottal, ami létezik azzal Mr. Bronson végigzongorázta a börtöni rend fartúró őreinek az arcát, miközben sasszézott a diliházak és a börtönök között. Ugye milyen furcsa ilyet olvasni? Te vagy ennyire kemény? Töltenéd az életed oroszlán részét oroszlánként a törvény követőinek püfölésével? Ááá ki se nyisd a szádat basszalak, tudom a választ...hisz ezért olvasod a blogot;-D Aki viszont majdnem olyan kemény, mint Bronson, az Nicolas Winding Refn, aki filmet csinált a jooemberről.
0:35-től



A magyar felirat olyan kemény, hogy még nem lehet megtalálni, ezért aki hamarabb találja meg nálam és belinkeli nekem azt kitüntetem:)
Tegnap sajnos semmilyen videó vagy kép anyagom nem volt Zolikáról úgy eltűnt. Emlékeztek? Volt egy kisebb balesete mexikó felé és hát...igen. Na de ennyi szopógépen töltött hónap után történt vmi joo is Zolikával! A lakókocsit megjavítatta és összeszeszedett némi pénzt egy kisebb autóra, hogy becélozza Mehíkót. SIKERÜLT!!! A dombokhoz érvén már látható volt a TV-s vereségéből ismert exbunyós és már vártak rá, ő pedig büszkén vonult...

...volna ha nem lenne egy világbarma, aki nagy valószínáséggel az apja faszán nevelkedett.
Búcsú helyett: OLVASS MURUGYÁT!!!--> http://murugya.blog.hu/
Ez azért több, mint kemény volt tőlem.

2009. november 23., hétfő

Példa a keménységre

Na kis takonyfőzelékek most bemutatok egy igazán kemény embert nektek, hogy lássatok-halljatok is valamit. Remélem a példa alapján legalább egy púzásnyi fogalmatok lesz a masszív keménység fogalmáról. Aki ugyanis kemény az bármit megtehet, ígyis-úgyis keménynek fog látszani. Most még nem érted, de percek múlva fogod. A klipp olyan kemény, hogy beágyazni se lehet szal nesztek: http://www.youtube.com/watch?v=UXe5MocDzCg&feature=fvst
De ha ennyi nem elég és ujra meg akarod hallgatni és vagy olyan kemény, hogy értesz angolul akkor nesze:

Ma is nagyon kemény voltam.

Kemény tanács +helyzetjelentés Zolikáról

Hétvégén annyira elmerültem a saját keménységemben, hogy képtelen voltam post-ot írni. De mivel többen is rinyáltatok ezért most egy hosszú mindenes post lesz. Sok volt az ellenpélda mostanság, hogy mit ne csinálj és kevés a tanács (bár a legutóbbiban azért volt). Biztos vagyok benne, hogy sokan nőztök vagy akartok nőzni. Ez rendben is van de hadd mutassam meg hogy csinálja ezt egy kemény.
Hát így:


szólj hozzá: CSAJOZÁSI TANÁCSOK - INGYEN!
A videó nem az én tulajdonom, nem én vágtam, nem én szereztem pusztán felhasználtam, jha és a videó felhasználásból semmilyen anyagi vagy egyéb (milyen lehet még?) hasznom nem származik/származott
Na ha ez megy akkor már csak egy kisebb problémát kell megoldanod ez pedig a hangod. Nem állhatsz egy lény elé, aki körbenőtt egy puncit olyan keskeny hanggal, mint a pamutcica pucuja. Gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj!

amugy 0:25-től 0:40ig elég nézni;-D
Ha már ezek megvannak akkor biztos lehetsz a dolgodban és csak add magad (bár ha rendszeres olvasója vagy ennek a blognak akkár talán mégse)Elsőre nem jött össze? Visszautasított? Eltörted a kezét meg elcsattant pár kósza saller? Sebaj, légy őszinte vele, az mindig beválik:

FWI: Zolikáról nem sok hír járja mostanában a legutóbbi lakókocsis balesete óta, de biztos vagyok benne, hogy akárhol is van nem tagadja meg önmagát. Biztos vagyok benne, hogy még fog szerepelni itt nálunk:) (bár kaptam egy nem hivatalos forrást mi szerint szájjal fej le mesterséges megtermékenyítéshez állatkerti ritkaságokat)Mivel Sziky-nek megígértem, hogy a Rammstein Pussy című számának cenzúrázatlan videóklipje nem fog kikerülni a blogomra ezért nem is...

szólj hozzá: RAMMSTEIN - PUSSY (uncensored)
Na ez ismét nagyon kemény dolog volt tőlem!

2009. november 18., szerda

Keménység support: Anyázz váratlanul + Zolika költözik

Tegnap voltam olyan kemény, hogy hosszú post-ot írtam. Ma egy velősebb keménységszelet jön. Említettem már, hogy a káromkodás és annak cifrázása könnyen előrébbmozdít egyeseket a keménységi ranglétrán. Ez igaz, de az ilyesmi nem elég hosszantartó csak kis időre éreznek keménynek minket. Olyan ez, mint amikor megy a hasad és elmész vécére kifosod még a beled is, utána megkönnyebbülsz és elégedetten törlöd le az izzadt homlokod mondván: "Igen kiszartam!" De sajnos 10 perc és már érzed is, hogy kandikál a fos az ánuszgate-nél. Na de most jöjjön a káromkodás titka, amitől biztos emlegetni fogják a neved, hogy: na az a csávó jool megmondta, kemény volt!! A titok?
Csináld nyilvánosan!

Vagy mondd olyannak aki árulkodik:

Tegnap láthattuk, hogy Zolika a küzdősportok világában is beszopta azt a jóságos gecit. Ezúttal hamar rájött, hogy amerikába nincs(sincs) maradása, ezért összapakolta minden felszerelését, hitelt vett fel egy lakókocsira és megindult mexikó felé jogsi és keménység nélkül. Zoli mielőtt útnak indult a következőt mondta a telefonba anyukájának:
"Anyuci hidd el, ez lesz életem utazása!"

...nem ez volt;-D

2009. november 17., kedd

Állati keménység + Zolika; returns? ;-D

Tegnap nem volt post, tudom ez kemény húzás volt. Megvan ennek is az oka, tegnap sajnos olyan kemény voltam, hogy bár megirtam a post-ot de megkaptam hibaüzenetként amikor közzé akartam tenni, hogy az általam írt post túl kemény a megejelenítéshez... Na de most eljött a kárpótlás ideje;-D
Minden modern embernek illene tudni, hogy a keménység bizonyítására a leggusztustalanabb eszköz, amit felhozhat, ha állatokkal próbál keménykedni. Nem nem arra gondolok, hogy egy cuki kiskutyát sétáltatunk, hátha cserébe valami vadribanc ránk bukik a "jajjdecukikutyulimegdugsz?" szöveggel. Arra gondolok amikor a "keménycsávó" el akar tiporni egy állatot.


Na igen, a műkemény milyen mérges, ha rájön, hogy a természet is oda-vissza alapon működik:) Íme két nagyon kemény videó megjegyzés nélkül:

és most a legdurvább (vigyázat kemény videó)

Tegnapelőtt megismerhettük Zolika fail-el jellemezhető életét, mely azt hittük véget ért...NEM! Zolika továbbra is hajthatatlan, vérszemet kapott amiért oktatója elverte mint a büdös szart az autóban, így sportolásra adta a fejét. Mivel még mindig abban a hitben élt, hogy ő kemény, ezért küzdősport jött. Az edzője hamar összehozott neki egy tévés meccset, ő biztosra akart menni ezért haza is írt anyucikájának, hogy küldje el kedvenc kis piros-fekete csíkos gatyóját, mert azzal a gatyával együtt jön a keménység és a siker...
...nem jött. Zolika a műkemény továbbra is csúnyán szopkodja az élet faszát. Vége!?

2009. november 15., vasárnap

Keménység fail

Na igen. Jöjjön a leggyakoribb hiba, amikor valaki keménynek érzi magát és meg nem szűnő késztetést érez arra, hogy ezt bizonyítsa. Mindenféle egyéni megjegyzés nélkül ismertetnék két esetet. Az első férfinak látszó személy webcamját bekapcsolta, hogy egy lánynak megmutassa mennyire "kemény" íme:

Mellékesen megjegyezném a srácot az eset után elverte az anyja, azért amit tett és a szemlélődő lány mindezt látta a kamerán keresztül, mivel a "férfi" el volt foglalva a sírással így elfelejtette azt kikapcsolni.
Na és most jöjjön egy mondhatni keménységi megafail történet. Zoli keménykedni akart vezetés közben ami látszólag sikerült is neki, tehát ebben a videóban nem történik semmi érdemleges de a sztori miatt fontos:

Na Zolika addig műkeménykedett míg egyszer autóstól ment fel cseresznyét szedni egy fára, ezért a rendőrök meg is fosztották jogosítványától. Ő viszont hajthatatlan volt keménysége hiánya miatt, ezért amerikába utazott, hogy személyazonosságát megújítva ismét vezethessen. Ezt a keménységi próbálkozást már a forgalmi óráknál beszopkodta:

Kemény leszek ma is

Ma is van pár dolog, keménynek kell lenni, mindent a lehető legprecízebb keménységgel kell intézni. Itt egy példa, hogy lehet keménykedni ügyintézésnél, de ne vegyétek készpénznek 0:43tól sokat javul a hozzálállásuk, de ők csak műkemények. De alapvetően nem rossz:
Na a végére egy gyakorlati példa tőlem, hogy kell humort fakasztani úgy, hogy észre se veszik de közben kemény vagy:
Nezumi üzenete:
*meg elolvastam azt a 100 valahány oldalt ami a hétfői zh-ra kell....csak az a baj h a fele kb kiesettxd
Ts üzenete:
*hát az kurvasok
Nezumi üzenete:
*jha és száraz
Ts üzenete:
*akkor kenj rá gépzsírt

Ennyi...

2009. november 14., szombat

Keménységgel zárd a napot!

Nem lehet mindenki kemény, éppen ezért most jön egy joo tanács arról, hogyan lehetsz kemény. Az egyik legkönnyebben kivitelezhető formája ennek a primitív beszéd a legszimplább anyázástól egészen a legcifrább szókapcsolatokig. Íme egy példa erre:

Lesznek más "hasznos" tanácsok is később.
Még nincs vége a napnak de összességében elmondható, hogy ma is kemény voltam.

Kemény vagyok

Tegnap olyan kemény voltam, hogy nem is emlékszem arra milyen kemény voltam. De ma sok dolog van, még keményebbnek kell lennem.
Kb úgy mint itt srácnak aki a kamera miatt a halállal néz szembe;-D






Nekem menni fog. Miért? Nézd meg a bejegyzés címét és rájösz.

2009. november 13., péntek

Kemény vagyok

Csináltam egy blogot, ma nagyon kemény voltam.

Kemény vagyok

Rókabugi!
Ez egy rendhagyó első post. Rendhagyó, mivel szerintem az egész blogon ez lesz a leghosszabb írásom, amit most olvasol;-D Ennek a blognak az égvilágon semmi értelme. Annyira puritán és semmitmondó lesz, hogy azt szavakba nem lehet foglalni. Viszont minden nap láthatod, milyen kemény vagyok... Amennyiben valami nem tiszta fialást arra vinne a sors középső ujját mutató keze, hogy kommentel, abban az esetben kérném az illetőt legalább itt a virtuális világban legyen egyenes és ne valami szaros álnévvel kommenteljen. Persze most, hogy ezt elmondtam lehet lesz, "márcsakazértis" szintű vadbarom. Na mind1. Most jön a második post, ami már méltán tükrözni fogja a blog színvonalát;-D